DOORZETTEN IS ONZE KRACHT

Leiden, 7 februari 2018. Maar liefst vier DIOK-spelers zijn door bondscoach Gareth Gilbert deze week geselecteerd voor de interlands tegen Portugal aanstaand weekend. De jonge talenten Reda Dadi en Jake Stamenkovic, beiden uit eigen kweek van DIOK, zijn geselecteerd voor Jong Oranje. Het U20 team speelt, voorafgaand aan de interland van de heren, om 12.00 uur lokale tijd in Portugal.

DIOK op de eerste rij
Robin Moenen en DIOK Captain Ross Bennie-Coulson zullen uitkomen voor de herenselectie die om 15.00 uur lokale tijd (16.00 Nederlandse tijd) zal starten. Beide spelers bekleden ook bij DIOK een positie op de eerste rij en het is daarmee de bevestiging dat de forwards van DIOK ook nationaal gerespecteerd worden. De wedstrijd van de heren is via live stream te volgen op http://www.rugbyeurope.eu/2018-rugby-europe-international-championships-m10-portugal-vs-netherlands.

Streekderby volgende week
De Nederlandse rugby competitie ligt stil tijdens de interlands. Volgende week, zaterdag 17 februari, komt het eerste team van DIOK weer in actie. De streekderby thuis, tegen The Bassets uit Sassenheim, staat dan op het programma.

Foto’s: Els Barnas
Tekst: Welmoet Lugt

0
0
0
s2smodern

 

RC DIOK Leiden

Smaragdlaan 101

2332 JP Leiden

NOTE! This site uses cookies and similar technologies.

If you not change browser settings, you agree to it. Learn more

I understand