DOORZETTEN IS ONZE KRACHT

Leiden, 26 november 2017. RC Tilburg, voormalig ereklasse team, neemt de voorsprong na 5 minuten door een try te scoren. Ook de conversie wordt benut. 0-7. De wedstrijd is meteen behoorlijk fel. Tilburg blijft pressie uitoefenen. Acht minuten later valt ook de 2e try. De conversie gaat naast. Tilburg leidt met 0-12. Na een line out op vijandige bodem scoort Lisa Boot handig de eerste try voor DIOK /LSRG. De conversie wordt niet benut. 5-12. Leiden komt beter in de wedstrijd. En de partijen zijn aan elkaar gewaagd. Kim Hofstede scoort na een mooie, meervoudige aanval een try voor DIOK/LSRG. De conversie wordt niet benut en de stand voor rust is 10-12. 

Tilburg opent de tweede helft met een try in de verre hoek. De moeilijke kick gaat net naast, 10-17. Tilburg houdt de druk er op en maakt in de 58e minuut weer een try. 10-22. Vliegensvlug, uit een scrum op de 22-meter lijn, scoort Tilburg tenslotte een try tussen de palen. De conversie gaat ruim naast. 10-27 is dan ook de eindstand in een gelijkwaardige wedstrijd.

Stand in de promotieklasse

In de promotieklasse staat DIOK-LSRG op de 5e plek. RC Tilburg staat eerste, gevolgd door RUS die evenveel wedstrijdpunten heeft, maar minder try’s.

0
0
0
s2smodern

 

RC DIOK Leiden

Smaragdlaan 101

2332 JP Leiden

NOTE! This site uses cookies and similar technologies.

If you not change browser settings, you agree to it. Learn more

I understand