DOORZETTEN IS ONZE KRACHT

EEN NIEUWE KANS DOOR RUGBY – GRIJP HEM!

Leiden, 23 december 2019. De timing kan niet mooier zijn. Helemaal in sync met de kerstgedachte kunnen mensen met een achterstand tot de arbeidsmarkt nu hun kans grijpen om in elk geval 2020 goed te beginnen. De Harde Leerschool, in samenwerking met de Gemeente Leiden en rugbyclub DIOK organiseren het inmiddels succesvol gebleken programma van de Harde Leerschool nu ook in Leiden.

De harde leerschool
Door middel een 8 weken durend kader-doorbrekend programma worden mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt aan een baan/opleiding geholpen. Een combinatie van fysieke inspanning (onder andere rugby training) en persoonlijke aandacht zorgen er voor dat deelnemers mentaal klaargestoomd voor een succesvolle rentree op de arbeidsmarkt. De Harde Leerschool biedt 10 tot 25 jongeren uit Leiden en omgeving de kans op een opleiding of een baan na het succesvol afronden van het programma.  De Harde Leerschool is een traject van 8 weken waar in de deelnemers drie dagen per week actief bezig zijn met hun toekomst. Op 21 januari gaat het programma van start.

Informatiebijeenkomst op dinsdag 14 januari
Eerst even precies horen wat het inhoudt voordat je je aanmeldt? Dat kan. Op dinsdag 14 januari is er een informatiebijeenkomst bij rugbyclub DIOK aan de Smaragdlaan 101 in Leiden. Dat is ook de locatie waar het programma gaat draaien. Van 16.00 tot 17.00 wordt uitgelegd hoe het traject verloopt en is er ruime gelegenheid voor het stellen van vragen. De informatiebijeenkomst is voor deelnemers en hulpverleningsinstanties, maar ook voor eventuele werkgevers of sponsoren. Om een beetje een idee te krijgen op hoeveel mensen er gerekend kan worden, is het fijn als je je aanmeldt via This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.. Natuurlijk ben je ook welkom als je je niet hebt aangemeld.

De Harde Leerschool is gebaseerd op “The School of Hard Knocks” uit het Verenigd Koninkrijk. Om een impressie te krijgen van het traject kan je daarom de volgende video (in het Engels) bekijken  https://vimeo.com/40362881

Aanmelden
Aanmelden als deelnemer voor het traject kan via mail This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. of per app bij Ed Oskam, programmamanager voor Leiden op (06) 199 19 377. Uiteraard zijn er geen kosten verbonden aan deelname. Wel wordt er verwacht dat je gemotiveerd bent om je toekomst Ook als je interesse hebt om het project te sponsoren, of een werkplek wilt aanbieden kan je bij Ed terecht. Meld je snel aan en neem je toekomst in je eigen hand!

0
0
0
s2smodern

 

RC DIOK Leiden

Smaragdlaan 101

2332 JP Leiden

NOTE! This site uses cookies and similar technologies.

If you not change browser settings, you agree to it. Learn more

I understand