Veld Status

Update: 2018-03-20 14:26:10

VELD1:

checkmark 32

VELD2:

checkmark 32

DOORZETTEN IS ONZE KRACHT

TBM

09 March 2016

Informatiepagina over onze TBM-jeugd

De turven (onder 8 jaar), benjamins (onder 10 jaar) en mini's (onder 12 jaar) vormen samen de TBM-jeugd. Hierin stromen de Guppen (onder 6) door. De opgroeiende TBM-rugbyers maken in elke leeftijdscategorie kennis met nieuwe onderdelen van het spel. Op die manier ontwikkelen ze veilig en spelenderwijs hun vaardigheden. 

De TBM speelt, in tegenstelling tot de Guppen, vrijwel elk de weekend wedstrijden en soms toernooien. Ze spelen nog geen competitie en winnen is dan ook echt bijzaak. Plezier staat voorop! Het spelen van de wedstrijden draait vooral om het beter leren kennen en spelen van het rugbyspel.

Een van de mooiste aspecten aan rugby is het respect dat spelertjes wordt bijgebracht. Respect voor je teamgenoten, de coach, de club, maar natuurlijk ook voor de tegenstander en de scheidsrechter. Dat betekent dat het er behoorlijk gemoedelijk aan toe gaat op de rugbyvelden en dat spelers, trainers, teammanagers en ouders elkaar aanspreken als dat eens vergeten wordt. 

Wil je meer weten? Of je zoon of dochter vrijblijvend laten kennismaken met rugby? Bel of mail gerust!

Kijk voor meer informatie over de verschillende leeftijds categorieën ook op hun teampagina:

Bij ons kun je rugby voor 6 weken komen uitproberen. Dit is genoeg tijd om de klik te maken met de toekomstige vriendjes en vriendinnetjes en om een beslissing te nemen. Dus neem je noppenschoenen mee en train een keer mee!

 

Pin It