Veld Status

Update: 2017-08-16 11:19:33

VELD1:

checkmark 32

VELD2:

checkmark 32

DOORZETTEN IS ONZE KRACHT

Leiden, 22 augustus 2017. Van 17 tot 20 augustus vonden in Dublin de Junior Touch Championships (JTC) plaats. Vanuit heel Europa en het Midden-Oosten speelden nationale teams om het kampioenschap van Europa. Vanuit Nederland was er voor de tweede keer een afvaardiging aanwezig. Nadat er vorig jaar met één team werd deelgenomen, waren er tijdens deze kampioenschappen twee teams aanwezig, een mixed U18 en een mixed U15 team.

Seizoen 2017/2018 staat te trappelen! Om iedereen weer van alle benodigde rugby-artikelen te voorzien, is de Diok winkel vanaf 22-8-2017 weer open!

Leidenaar en DIOK-speler Robin Moenen gaat deze maand een week stage lopen bij de Jersey Reds, een profclub uit de Engelse rugbycompetitie op het eiland Jersey. Deze buitenlandse stage wordt mogelijk gemaakt door DIOK in het kader van het ‘Kees Koemans Scholarship’ dat hiermee een nieuwe impuls krijgt.

Op zondag 3 september vind het jaarlijkse Family touchtoernooi plaatsTijdens het Familytouchtoernooi wordt er gestreden om de 'Lienka Otten Bokaal' Wat is touchrugby? Touchrugby is een leuke variant op het rugbyspel wat door iedereen gespeeld kan worden; ook zonder rugbyervaring! Teams bestaan uit 6 spelers en maximaal 6 reserves en wordt gespeeld op een half veld. Het team bestaat uit minimaal 2 dames, 2 jeugd en 2 onervaren spelers per team. De regels zijn eenvoudig: een speler mag met de