Veld Status

Update: 2018-03-20 14:26:10

VELD1:

checkmark 32

VELD2:

checkmark 32

DOORZETTEN IS ONZE KRACHT

HOE WORD IK LID

14 March 2016

Lid worden van DIOK is heel eenvoudig. Kom op een van de trainingsavonden langs om te kijken naar een training. Als je dit iets lijkt, kan je met een training meedoen. Voor trainingstijden kijk bij TRAININGEN.

 

Als je onder de 18 jaar bent, vraag in het clubgebouw eerst naar iemand van de DIOK Jeugdcommissie, dan kunnen we je vertellen hoe jeugdrugby wordt beoefend. We nemen je mee naar het team van jouw leeftijd. Om je komst aan te kondigen, mag je ook een mailtje sturen naar This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..

 

Je kan niet gelijk meespelen met een wedstrijd, maar je kunt wel gratis 6 weken bij ons komen trainen. Het enige wat je moet meenemen zijn trainingskleren, een paar sportschoenen met noppen (bijvoorbeeld voetbalschoenen). Je koopt een gebitsbeschermer op de club. Vervolgens de instructies van de trainers opvolgen.

 

Hier zeggen we ook wel dat je de sport niet moet zien, maar moet ervaren. Meld je aan via ons digitale inschrijfformulier. Wij schrijven je direct in als kandidaat-lid en dan ben je direct verzekerd, want zonder verzekering mag je niet spelen. Je kunt bij ons dan twee keer in de week trainen en kennismaken met de club, je teammaatjes en rugby. Als je na die maand bent aangestoken door het rugbyvirus schrijven we je officieel in als lid, we melden je aan bij de NRB - Nederlandse Rugby Bond - en dan kan jouw carrière als rugbyspeler beginnen.

 Meld je hier aan!

Zie ook onze Algemene Voorwaarden

Pin It