Veld Status

Update: 2018-03-20 14:26:10

VELD1:

checkmark 32

VELD2:

checkmark 32

DOORZETTEN IS ONZE KRACHT

Leiden, 26 februari 2018. Sinds “Opa Bert” vorige week werd opgetild door de spelers van DIOK 1 omdat ze zijn hulp aan de club zo waarderen, wordt steeds duidelijker dat vrijwilligers het Leidse clubleven maken tot wat het nu is: Een geweldige plek voor jong en oud om sportief bezig te zijn.

“Opa Bert” en Ruben te horen bij SPORT071 van Sleutelstad FM
Ook bij Sleutelstad FM staat dat helder op het vizier. Vandaar ook dat zij “Opa Bert” Habraken, maar ook onze jonge vrijwillige clubscheidsrechter Ruben Pollen,  uitgenodigd hebben voor een radio interview op dinsdag 27 februari. In het programma SPORT071, gepresenteerd door Reanne van Kleef, zullen beiden heren te horen zijn tussen 18.30 en 19.00. Het programma zelf start al om 18.00 uur en is te beluisteren via deze link.

Wedstrijden begeleiden op je 14e , ga er maar aan staan!
Over “Opa Bert” weten we inmiddels al veel, maar Ruben Pollen is misschien nog niet bij iedereen bekend. Deze enthousiaste 14-jarige scheidsrechter speelt al sinds zijn 6e rugby bij DIOK. Sinds een aantal seizoenen is hij ook actief als scheidsrechter bij de jongste jeugd en treedt hij regelmatig op als lijnrechter, Een jeugdlid met een waar hart voor zijn sport en de club, die zijn hand er niet voor omdraait om een wedstrijd naar een goed eind te leiden!

Foto Ruben: gemaakt door de Familie Pollen
Ruben als jongste scheidsrechter bij het Leo van Herwijnen rugby toernooi

Pin It