Veld Status

Update: 2018-02-12 15:41:20

VELD1:

checkmark 32

VELD2:

checkmark 32

DOORZETTEN IS ONZE KRACHT

Op zondag 3 september vind het jaarlijkse Family touchtoernooi plaats
Tijdens het Familytouchtoernooi wordt er gestreden om de 'Lienka Otten Bokaal'

Wat is touchrugby? Touchrugby is een leuke variant op het rugbyspel wat door iedereen gespeeld kan worden; ook zonder rugbyervaring! Teams bestaan uit 6 spelers en maximaal 6 reserves en wordt gespeeld op een half veld. Het team bestaat uit minimaal 2 dames, 2 jeugd en 2 onervaren spelers per team. De regels zijn eenvoudig: een speler mag met de bal lopen en proberen een try te scoren. De bal mag niet in voorwaartse richting gespeeld worden en niet geschopt worden. De baldrager moet door de tegenpartij met twee handen getikt worden onder de schouders liefst op de heupen. Als dit gebeurt, legt de getikte speler de bal op de grond. Na 5 touches gaat de bal over naar de tegenstander.

Touchrugby is leuk voor de gelegenheidsteams met een bonte mix van ervaren spelers en andere vrienden, collega's, buurman- of vrouw, jong en oud, mannen en vrouwen, jongens en meisjes. Er mag NIET getackeld worden en contact is tot een minimum beperkt. Geen enkele reden om niet mee te doen dus...
En jij? Wil je een team inschrijven? Wil je je als speler opgeven voor welk team dan ook? Wil je een bijdrage leveren aan het slagen van de dag? Meld je aan per email en stuur een bericht aan: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.. Aanvang/aanmelden 12.00 uur, we starten om 13.00 en om 17.00 uur gaat de barbecue aan! De kosten voor de dag zijn € 10,- met eten en een consumptie.
Aanmelden voor 30 augustus.

Dus maak een team, kom langs, moedig aan of draag een steentje bij aan de organisatie! Meld je snel aan voor het leukste familie event van het jaar!

Pin It