De DIOK Dames spelen sinds 2022 weer in de ereklasse van Nederland. Met de DIOK dames strijden we voor elkaar op het veld en hebben we veel plezier met elkaar naast het veld. Zo organiseren we regelmatig buitenlandse trips, toernooien en andere sociale activiteiten.

Rugby iets voor jou? De DIOK Dames zijn altijd op zoek naar nieuw talent.Het aantrekkelijke van damesrugby is dat er veel verschillende type speelsters nodig zijn om een sterk team te vormen.

Gratis een keer meetrainen? Stuur dan een mailtje naar manager.dames@diokrugby.nl


Hoe leuk het is, vertelt Monica Gagnidze (rechts onder). Sinds 2022 maakt ze onderdeel uit van het team. ” Vanaf het eerste moment voelde ik me thuis. Ik kwam terecht bij DIOK via een vriend.  Daarvoor had ik nog niet eerder rugby gespeeld, sterker nog, was de sport me onbekend. Dat bleek geen belemmering; razendsnel ben ik binnen het team opgenomen en bleek iedereen bereid om me het spel en de techniek bij te brengen.” Ze vindt het team een mooie mix van jong & oud, ervaren en minder ervaren, klein en groot, kracht, snelheid en behendigheid. Twee keer in de week wordt er serieus met elkaar getraind. Na de wedstrijden volgt de gezelligheid met elkaar, de supporters en andere teams.